Nabeschouwing Arsenal - Standard Luik (2-0) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 24 november 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Arsenal het dinsdag 24 november 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Standard Luik.

Via de Arsenal - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Standard Luik (2-0)

Het Champions League duel tussen Arsenal en Standard Luik is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 35e minuut dacht Arsenal op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Nasri. Helaas voor Arsenal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Arsenal dat via Denílson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 86e minuut moest Standard Liège verder met een man minder nadat M. Carcela een rode kaart had gekregen. Het lukte Arsenal in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Arsenal - Standard Luik
2
0
LIVE Arsenal - Standard Luik 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Arsenal Doelpunt S. Nasri Arsenal
47' Doelpunt Arsenal Doelpunt Denílson met assist van K. Gibbs Arsenal
46' Wissel Arsenal Wissel M. Silvestre voor W. Gallas Arsenal
60' Wissel Arsenal Wissel T. Walcott voor S. Nasri Arsenal
64' Wissel Standard Liège Wissel M. Traoré voor W. Dalmat Standard Liège
67' Wissel Arsenal Wissel T. Rosický voor Denílson Arsenal
68' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor L. Mulemo Standard Liège
68' Wissel Standard Liège Wissel G. Cyriac voor D. Mbokani Standard Liège
70' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor E. Mangala Standard Liège
86' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor Fàbregas Arsenal
86' Rode kaart Standard Liège Rode kaart voor M. Carcela Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Standard Luik
Opstellingen Arsenal - Standard Luik

Voorbeschouwing Arsenal - Standard Luik

Arsenal en Standard Luik spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal en Standard Luik in de Champions League vond plaats op 16 september 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Arsenal favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Standard Luik slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.