Nabeschouwing AZ - Standard Luik (1-1) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 29 september 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt AZ het dinsdag 29 september 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Standard Luik.

Via de AZ - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - Standard Luik (1-1)

De Champions League 2009/2010 wedstrijd tussen AZ en Standard Luik geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 48e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van M. El Hamdaoui. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 91e minuut was het Standard Liège dat via M. Traoré dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken AZ - Standard Luik
1
1
LIVE AZ - Standard Luik 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart AZ Gele kaart voor M. El Hamdaoui AZ
40' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Sarr Standard Liège
48' Doelpunt AZ Doelpunt M. El Hamdaoui met assist van G. Swerts AZ
53' Wissel Standard Liège Wissel L. Mulemo voor Ricardo Rocha Standard Liège
60' Wissel Standard Liège Wissel I. De Camargo voor M. Sarr Standard Liège
63' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Jovanovic Standard Liège
71' Wissel AZ Wissel S. Poulsen voor M. Martens AZ
77' Wissel Standard Liège Wissel M. Traoré voor W. Dalmat Standard Liège
82' Wissel AZ Wissel R. Klavan voor S. Pocognoli AZ
91' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Traoré met assist van S. Bolat Standard Liège