Nabeschouwing Baki - Ekranas (4-2) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 21 juli 2009 - 17:00 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Baki het dinsdag 21 juli 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ekranas. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofik Bakhramov in Baku.

Via de Baki - Ekranas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baki - Ekranas (4-2)

Het Champions League duel tussen Baki en Ekranas is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Baki. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 59e minuut dacht Baki op voorsprong te komen via een doelpunt van Felipe Almeida. Helaas voor Baki werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Baki dat via A. Mujiri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Felipe Almeida dacht na 77 minuten te scoren voor Baki, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Ekranas via D. Matovic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 91 minuten spelen wist Baki via A. Sojic de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut scoorde D. Gleveckas namens Ekranas. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Baki - Ekranas
4
2
LIVE Baki - Ekranas 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baki - Ekranas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor D. Gleveckas Ekranas
49' Gele kaart Baki Gele kaart voor B. Soltanov Baki
54' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor N. Sasnauskas Ekranas
57' Wissel Baki Wissel F. Pérez voor G. Adamia Baki
59' Doelpunt Baki Doelpunt Felipe Almeida Baki
65' Doelpunt Baki Doelpunt A. Mujiri Baki
70' Wissel Baki Wissel M. Qurbanov voor A. Mujiri Baki
72' Wissel Ekranas Wissel S. Pogreban voor E. Varnas Ekranas
77' Doelpunt Baki Doelpunt Felipe Almeida Baki
80' Wissel Baki Wissel Batista voor Felipe Almeida Baki
81' Doelpunt Ekranas Doelpunt D. Matovic Ekranas
81' Gele kaart Baki Gele kaart voor K. Sissokho Baki
81' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor S. Ademolu Ekranas
82' Wissel Ekranas Wissel D. Arandelovic voor D. Bicka Ekranas
91' Doelpunt Baki Doelpunt A. Sojic Baki
92' Doelpunt Ekranas Doelpunt D. Gleveckas Ekranas
91' Gele kaart Baki Gele kaart voor A. Sojic Baki
Video hoogtepunten en samenvatting Baki - Ekranas
Opstellingen Baki - Ekranas

Voorbeschouwing Baki - Ekranas

Baki en Ekranas spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Baki en Ekranas in de Champions League vond plaats op 14 juli 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.