Nabeschouwing Barcelona - Rangers (2-0) || Champions League 2007/2008

Woensdag 7 november 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Barcelona het woensdag 7 november 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rangers.

Via de Barcelona - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Rangers (2-0)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Rangers is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Henry. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het FC Barcelona dat via L. Messi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Rangers
2
0
LIVE Barcelona - Rangers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt T. Henry FC Barcelona
43' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
62' Wissel Rangers Wissel J. Darcheville voor C. Adam Rangers
69' Wissel Rangers Wissel Nacho Novo voor D. Beasley Rangers
70' Wissel FC Barcelona Wissel E. Gudjohnsen voor Iniesta FC Barcelona
77' Wissel FC Barcelona Wissel Bojan voor Ronaldinho FC Barcelona
78' Wissel Rangers Wissel S. Naismith voor D. Cousin Rangers
83' Wissel FC Barcelona Wissel Oleguer voor Puyol FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Rangers
Opstellingen Barcelona - Rangers

Voorbeschouwing Barcelona - Rangers

Barcelona en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Rangers in de Champions League vond plaats op 23 oktober 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.