Nabeschouwing Barcelona - Rubin Kazan' (1-2) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 20 oktober 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Barcelona het dinsdag 20 oktober 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'.

Via de Barcelona - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Rubin Kazan' (1-2)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Rubin Kazan' is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 2e minuut dacht Rubin Kazan op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Ryazantsev. Helaas voor Rubin Kazan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het FC Barcelona dat via Z. Ibrahimovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Karadeniz dacht na 73 minuten te scoren voor Rubin Kazan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Rubin Kazan'
1
2
LIVE Barcelona - Rubin Kazan' 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt A. Ryazantsev Rubin Kazan
43' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Iniesta FC Barcelona
43' Wissel Rubin Kazan Wissel R. Murawski voor S. Semak Rubin Kazan
48' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Z. Ibrahimovic met assist van Xavi FC Barcelona
66' Wissel FC Barcelona Wissel Bojan voor Pedro FC Barcelona
73' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt G. Karadeniz met assist van A. Domínguez Rubin Kazan
78' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor R. Murawski Rubin Kazan
80' Wissel FC Barcelona Wissel S. Kéita voor R. Márquez FC Barcelona
83' Wissel Rubin Kazan Wissel A. Kasaev voor A. Ryazantsev Rubin Kazan
88' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Dani Alves FC Barcelona
90' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Cristian Ansaldi Rubin Kazan
93' Wissel FC Barcelona Wissel Busquets voor Dani Alves FC Barcelona
93' Wissel Rubin Kazan Wissel A. Popov voor G. Karadeniz Rubin Kazan