Nabeschouwing BATE - Makedonija (2-0) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 21 juli 2009 - 18:00 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt BATE het dinsdag 21 juli 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Makedonija.

Via de BATE - Makedonija live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Makedonija (2-0)

Het Champions League duel tussen BATE en Makedonija is geëindigd in een 2-0 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 83e minuut dacht BATE op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Sosnovski. Helaas voor BATE werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut was het BATE dat via V. Rodionov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken BATE - Makedonija
2
0
LIVE BATE - Makedonija 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Makedonija teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart BATE Gele kaart voor I. Shitov BATE
44' Gele kaart Makedonija Gele kaart voor V. Mitrev Makedonija
48' Gele kaart BATE Gele kaart voor S. Sosnovski BATE
57' Gele kaart Makedonija Gele kaart voor N. Klechkarovski Makedonija
63' Wissel Makedonija Wissel F. Kolekjeski voor N. Klechkarovski Makedonija
64' Gele kaart Makedonija Gele kaart voor I. Kralevski Makedonija
72' Wissel BATE Wissel M. Bordachev voor D. Likhtarovich BATE
72' Wissel Makedonija Wissel I. Gligorovski voor P. Lendoye Makedonija
77' Wissel BATE Wissel V. Rodionov voor P. Nekhajchik BATE
82' Wissel Makedonija Wissel F. Durdevic voor M. Ivanovski Makedonija
83' Doelpunt BATE Doelpunt S. Sosnovski BATE
85' Wissel BATE Wissel A. Alumona voor M. Skavysh BATE
93' Doelpunt BATE Doelpunt V. Rodionov BATE
Video hoogtepunten en samenvatting BATE - Makedonija
Opstellingen BATE - Makedonija

Voorbeschouwing BATE - Makedonija

BATE en Makedonija spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen BATE en Makedonija in de Champions League vond plaats op 14 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor BATE. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is BATE favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Makedonija slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.