Nabeschouwing BATE - Ventspils (2-1) || Champions League 2009/2010

Woensdag 5 augustus 2009 - 18:00 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt BATE het woensdag 5 augustus 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ventspils.

Via de BATE - Ventspils live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Ventspils (2-1)

Het Champions League duel tussen BATE en Ventspils is geëindigd in een 2-1 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Ventspils op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Tîgîrlas. Helaas voor Ventspils werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het BATE dat via S. Krivets dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Krivets dacht na 57 minuten te scoren voor BATE, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 95e minuut moest Ventspils verder met een man minder, nadat G. Chirkin een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken BATE - Ventspils
2
1
LIVE BATE - Ventspils 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Ventspils teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Ventspils Doelpunt I. Tîgîrlas Ventspils
30' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor V. Rimkus Ventspils
35' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor G. Chirkin Ventspils
43' Doelpunt BATE Doelpunt S. Krivets BATE
46' Wissel Ventspils Wissel A. Lazdins voor A. Visnakovs Ventspils
57' Doelpunt BATE Doelpunt S. Krivets BATE
60' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor S. Cilinsek Ventspils
63' Wissel Ventspils Wissel R. Rugins voor I. Shpakov Ventspils
68' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor R. Rugins Ventspils
75' Wissel BATE Wissel M. Skavysh voor V. Rodionov BATE
78' Wissel BATE Wissel A. Pavlov voor A. Volodko BATE
82' Gele kaart BATE Gele kaart voor I. Stasevich BATE
82' Wissel BATE Wissel A. Alumona voor M. Bordachev BATE
87' Wissel Ventspils Wissel A. Dedov voor J. Zigajevs Ventspils
95' Tweede gele kaart Ventspils Tweede gele kaart voor G. Chirkin Ventspils
Video hoogtepunten en samenvatting BATE - Ventspils
Opstellingen BATE - Ventspils

Voorbeschouwing BATE - Ventspils

BATE en Ventspils spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen BATE en Ventspils in de Champions League vond plaats op 29 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ventspils. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ventspils favoriet. 1 keer wist de ploeg van BATE te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor BATE. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.