Nabeschouwing Benfica - Milan (1-1) || Champions League 2007/2008

Woensdag 28 november 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Benfica het woensdag 28 november 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan.

Via de Benfica - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Milan (1-1)

De Champions League 2007/2008 wedstrijd tussen Benfica en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 15e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Pirlo. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Benfica dat via M. Pereira dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Milan
1
1
LIVE Benfica - Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Milan Doelpunt A. Pirlo Milan
20' Doelpunt Benfica Doelpunt M. Pereira Benfica
36' Gele kaart Milan Gele kaart voor K. Kaladze Milan
41' Gele kaart Milan Gele kaart voor Serginho Milan
46' Wissel Milan Wissel P. Maldini voor Serginho Milan
51' Wissel Milan Wissel Y. Gourcuff voor C. Brocchi Milan
68' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Petit Benfica
72' Wissel Milan Wissel M. Oddo voor C. Seedorf Milan
75' Wissel Benfica Wissel Ó. Cardozo voor Luis Filipe Benfica
75' Wissel Benfica Wissel Á. di María voor Nuno Gomes Benfica
79' Gele kaart Milan Gele kaart voor P. Maldini Milan
87' Wissel Benfica Wissel F. Adu voor David Luiz Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Milan
Opstellingen Benfica - Milan

Voorbeschouwing Benfica - Milan

Benfica en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Milan in de Champions League vond plaats op 18 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Benfica te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Benfica. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.