Nabeschouwing Bordeaux - Bayern München (2-1) || Champions League 2009/2010

Woensdag 21 oktober 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Bordeaux het woensdag 21 oktober 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayern München.

Via de Bordeaux - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Bayern München (2-1)

Het Champions League duel tussen Bordeaux en Bayern München is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht FC Bayern München op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Ciani. Helaas voor FC Bayern München werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Bordeaux dat via M. Ciani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 30e minuut kreeg T. Müller van FC Bayern München voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Bayern München de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 40e minuut scoorde Bordeaux via M. Planus, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 88e minuut werd D. Van Buyten van FC Bayern München met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Bordeaux met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Bayern München
2
1
LIVE Bordeaux - Bayern München 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Eigen doelpunt FC Bayern München Eigen doelpunt M. Ciani FC Bayern München
13' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor T. Müller FC Bayern München
17' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor H. Badstuber FC Bayern München
27' Doelpunt Bordeaux Doelpunt M. Ciani met assist van Wendel Bordeaux
30' Tweede gele kaart FC Bayern München Tweede gele kaart voor T. Müller FC Bayern München
40' Doelpunt Bordeaux Doelpunt M. Planus Bordeaux
52' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor M. Chamakh Bordeaux
55' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Y. Gourcuff Bordeaux
63' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor A. Tymoshchuk FC Bayern München
74' Wissel FC Bayern München Wissel D. Pranjic voor M. Klose FC Bayern München
78' Wissel FC Bayern München Wissel A. Ottl voor M. van Bommel FC Bayern München
78' Wissel FC Bayern München Wissel M. Gómez voor L. Toni FC Bayern München
85' Wissel Bordeaux Wissel Y. Gouffran voor J. Plasil Bordeaux
85' Wissel Bordeaux Wissel Jussiê voor Wendel Bordeaux
88' Rode kaart FC Bayern München Rode kaart voor D. Van Buyten FC Bayern München