Nabeschouwing Bordeaux - Juventus (2-0) || Champions League 2009/2010

Woensdag 25 november 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Bordeaux het woensdag 25 november 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Bordeaux - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Juventus (2-0)

Het Champions League duel tussen Bordeaux en Juventus is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 54e minuut dacht Bordeaux op voorsprong te komen via een doelpunt van Fernando. Helaas voor Bordeaux werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut was het Bordeaux dat via M. Chamakh dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Juventus
2
0
LIVE Bordeaux - Juventus 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Camoranesi Juventus
45' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Felipe Melo Juventus
51' Gele kaart Juventus Gele kaart voor N. Legrottaglie Juventus
54' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Fernando met assist van J. Plasil Bordeaux
58' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Cáceres Juventus
60' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Fernando Bordeaux
68' Wissel Juventus Wissel C. Immobile voor A. Del Piero Juventus
75' Wissel Bordeaux Wissel A. Traoré voor Y. Gouffran Bordeaux
77' Wissel Juventus Wissel S. Giovinco voor Amauri Juventus
89' Wissel Juventus Wissel C. Marchisio voor M. Sissoko Juventus
94' Doelpunt Bordeaux Doelpunt M. Chamakh met assist van Wendel Bordeaux
90' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor A. Traoré Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Juventus
Opstellingen Bordeaux - Juventus

Voorbeschouwing Bordeaux - Juventus

Bordeaux en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Juventus in de Champions League vond plaats op 15 september 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.