Nabeschouwing Celtic - Shakhtar Donetsk (2-1) || Champions League 2007/2008

Woensdag 28 november 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Celtic het woensdag 28 november 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk.

Via de Celtic - Shakhtar Donetsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Shakhtar Donetsk (2-1)

Het Champions League duel tussen Celtic en Shakhtar Donetsk is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Shakhtar Donetsk op voorsprong te komen via een doelpunt van Brandão. Helaas voor Shakhtar Donetsk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Celtic dat via J. Jarosík dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Donati dacht na 92 minuten te scoren voor Celtic, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Celtic - Shakhtar Donetsk
2
1
LIVE Celtic - Shakhtar Donetsk 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Shakhtar Donetsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Brandão Shakhtar Donetsk
16' Wissel Celtic Wissel M. Donati voor L. Naylor Celtic
37' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Brandão Shakhtar Donetsk
41' Wissel Celtic Wissel S. Pressley voor J. Kennedy Celtic
43' Gele kaart Celtic Gele kaart voor J. Jarosík Celtic
44' Doelpunt Celtic Doelpunt J. Jarosík Celtic
56' Gele kaart Celtic Gele kaart voor J. Vennegoor of Hesselink Celtic
79' Wissel Celtic Wissel C. Killen voor J. Vennegoor of Hesselink Celtic
80' Gele kaart Celtic Gele kaart voor G. Caldwell Celtic
83' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel V. Ezerskiy voor Ilsinho Shakhtar Donetsk
88' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel A. Gladkiy voor C. Lucarelli Shakhtar Donetsk
92' Doelpunt Celtic Doelpunt M. Donati Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Shakhtar Donetsk
Opstellingen Celtic - Shakhtar Donetsk

Voorbeschouwing Celtic - Shakhtar Donetsk

Celtic en Shakhtar Donetsk spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Celtic en Shakhtar Donetsk in de Champions League vond plaats op 18 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shakhtar Donetsk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Shakhtar Donetsk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Celtic te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Celtic. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.