Nabeschouwing Chelsea - Liverpool (3-2) || Champions League 2007/2008

Woensdag 30 april 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Chelsea het woensdag 30 april 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Liverpool.

Via de Chelsea - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Liverpool (3-2)

Het Champions League duel tussen Chelsea en Liverpool is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut dacht Chelsea op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Drogba. Helaas voor Chelsea werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Liverpool dat via Fernando Torres dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Lampard dacht na 98 minuten te scoren voor Chelsea, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 105e minuut scoorde Chelsea via D. Drogba, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 117 minuten spelen wist Liverpool via R. Babel de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Chelsea - Liverpool
3
2
LIVE Chelsea - Liverpool 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Wissel Liverpool Wissel S. Hyypiä voor M. Skrtel Liverpool
33' Doelpunt Chelsea Doelpunt D. Drogba Chelsea
41' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor Xabi Alonso Liverpool
64' Doelpunt Liverpool Doelpunt Fernando Torres Liverpool
70' Wissel Chelsea Wissel F. Malouda voor S. Kalou Chelsea
78' Wissel Liverpool Wissel J. Pennant voor Y. Benayoun Liverpool
91' Wissel Chelsea Wissel N. Anelka voor J. Cole Chelsea
98' Penalty Chelsea Penalty F. Lampard Chelsea
98' Wissel Liverpool Wissel R. Babel voor Fernando Torres Liverpool
99' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor Arbeloa Liverpool
105' Doelpunt Chelsea Doelpunt D. Drogba Chelsea
117' Doelpunt Liverpool Doelpunt R. Babel Liverpool
119' Wissel Chelsea Wissel A. Shevchenko voor F. Lampard Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Liverpool
Opstellingen Chelsea - Liverpool

Voorbeschouwing Chelsea - Liverpool

Chelsea en Liverpool spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Liverpool in de Champions League vond plaats op 22 april 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Chelsea als Liverpool wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.