Nabeschouwing Debrecen - Levadia (1-0) || Champions League 2009/2010

Woensdag 5 augustus 2009 - 20:00 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Debrecen het woensdag 5 augustus 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Levadia.

Via de Debrecen - Levadia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Debrecen - Levadia (1-0)

Het Champions League duel tussen Debrecen en Levadia is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Debrecen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 70e minuut dacht Debrecen op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Coulibaly. Helaas voor Debrecen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut kreeg D. Malov van Levadia voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Levadia de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Debrecen - Levadia
1
0
LIVE Debrecen - Levadia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Debrecen - Levadia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Levadia Wissel T. Sisov voor K. Marmor Levadia
22' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor J. Varga Debrecen
24' Gele kaart Levadia Gele kaart voor D. Malov Levadia
31' Gele kaart Levadia Gele kaart voor T. Saarelma Levadia
46' Wissel Levadia Wissel I. Zelinski voor N. Andreev Levadia
48' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor G. Rudolf Debrecen
64' Wissel Debrecen Wissel T. Dombi voor C. Bernáth Debrecen
70' Doelpunt Debrecen Doelpunt A. Coulibaly Debrecen
71' Wissel Debrecen Wissel L. Olah voor A. Coulibaly Debrecen
80' Tweede gele kaart Levadia Tweede gele kaart voor D. Malov Levadia
87' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor M. Fodor Debrecen
89' Wissel Debrecen Wissel I. Szucs voor G. Rudolf Debrecen
Video hoogtepunten en samenvatting Debrecen - Levadia
Opstellingen Debrecen - Levadia

Voorbeschouwing Debrecen - Levadia

Debrecen en Levadia spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Debrecen en Levadia in de Champions League vond plaats op 29 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Debrecen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Debrecen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Levadia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.