Nabeschouwing Debrecen - Levski Sofia (2-0) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 25 augustus 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Debrecen het dinsdag 25 augustus 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Levski Sofia. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Ferenc Stadion in Budapest.

Via de Debrecen - Levski Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Debrecen - Levski Sofia (2-0)

Het Champions League duel tussen Debrecen en Levski Sofia is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Debrecen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 13e minuut dacht Debrecen op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Varga. Helaas voor Debrecen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Debrecen dat via G. Rudolf dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Debrecen - Levski Sofia
2
0
LIVE Debrecen - Levski Sofia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Debrecen - Levski Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor G. Sarmov Levski Sofia
13' Doelpunt Debrecen Doelpunt J. Varga Debrecen
21' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor L. de Almeida Debrecen
35' Doelpunt Debrecen Doelpunt G. Rudolf Debrecen
37' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor L. Ramos Debrecen
52' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor Ze Soares Levski Sofia
58' Wissel Debrecen Wissel T. Dombi voor P. Szakály Debrecen
60' Wissel Levski Sofia Wissel D. Tasevski voor Joãozinho Levski Sofia
61' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor J. Varga Debrecen
71' Wissel Levski Sofia Wissel N. Dimitrov voor H. Yovov Levski Sofia
76' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor T. Dombi Debrecen
77' Wissel Levski Sofia Wissel D. Ortega voor G. Hristov Levski Sofia
81' Wissel Debrecen Wissel M. Fodor voor P. Czvitkovics Debrecen
88' Wissel Debrecen Wissel L. Olah voor G. Rudolf Debrecen
Video hoogtepunten en samenvatting Debrecen - Levski Sofia
Opstellingen Debrecen - Levski Sofia

Voorbeschouwing Debrecen - Levski Sofia

Debrecen en Levski Sofia spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Debrecen en Levski Sofia in de Champions League vond plaats op 19 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Debrecen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Debrecen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Levski Sofia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.