Nabeschouwing Dynamo Kiev - Roma (1-4) || Champions League 2007/2008

Dinsdag 27 november 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Dynamo Kiev het dinsdag 27 november 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Dynamo Kiev - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Roma (1-4)

Het Champions League duel tussen Dynamo Kiev en Roma is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Panucci. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Roma dat via L. Giuly dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Vucinic dacht na 36 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Dynamo Kyiv via I. Bangoura, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 77 minuten spelen wist Roma via M. Vucinic de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - Roma
1
4
LIVE Dynamo Kiev - Roma 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Roma Doelpunt C. Panucci Roma
32' Doelpunt Roma Doelpunt L. Giuly Roma
36' Doelpunt Roma Doelpunt M. Vucinic Roma
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Belkevich voor R. Rotan Dynamo Kyiv
46' Wissel Roma Wissel M. Esposito voor Taddei Roma
55' Wissel Dynamo Kyiv Wissel M. Shatskikh voor M. Ninkovic Dynamo Kyiv
60' Wissel Roma Wissel A. Barusso voor D. De Rossi Roma
63' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt I. Bangoura Dynamo Kyiv
69' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Milevskiy voor Diogo Rincón Dynamo Kyiv
72' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor V. Vashchuk Dynamo Kyiv
77' Doelpunt Roma Doelpunt M. Vucinic Roma
84' Wissel Roma Wissel Cicinho voor M. Vucinic Roma
89' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Cassetti Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Roma
Opstellingen Dynamo Kiev - Roma

Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Roma

Dynamo Kiev en Roma spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Dynamo Kiev en Roma in de Champions League vond plaats op 19 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dynamo Kiev te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dynamo Kiev. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.