Nabeschouwing FCSB - Slavia Praag (1-1) || Champions League 2007/2008

Dinsdag 27 november 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt FCSB het dinsdag 27 november 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag.

Via de FCSB - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Slavia Praag (1-1)

De Champions League 2007/2008 wedstrijd tussen FCSB en Slavia Praag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 11e minuut dacht FCSB op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Badea. Helaas voor FCSB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Slavia Praha dat via Z. Senkerik dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FCSB - Slavia Praag
1
1
LIVE FCSB - Slavia Praag 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt FCSB Doelpunt V. Badea FCSB
30' Wissel Slavia Praha Wissel T. Belaid voor M. Svec Slavia Praha
44' Gele kaart FCSB Gele kaart voor M. Croitoru FCSB
52' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor D. Hubacek Slavia Praha
61' Wissel Slavia Praha Wissel O. Sourek voor L. Volesak Slavia Praha
65' Wissel FCSB Wissel E. Bicfalvi voor F. Lovin FCSB
71' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor M. Krajcik Slavia Praha
73' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor O. Sourek Slavia Praha
76' Wissel FCSB Wissel R. Surdu voor M. Croitoru FCSB
77' Wissel Slavia Praha Wissel T. Necid voor Gaúcho Slavia Praha
78' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Z. Senkerik Slavia Praha
89' Wissel FCSB Wissel V. Cristocea voor V. Badea FCSB
Video hoogtepunten en samenvatting FCSB - Slavia Praag
Opstellingen FCSB - Slavia Praag

Voorbeschouwing FCSB - Slavia Praag

FCSB en Slavia Praag spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen FCSB en Slavia Praag in de Champions League vond plaats op 19 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slavia Praag. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Slavia Praag favoriet. 1 keer wist de ploeg van FCSB te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FCSB. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.