Nabeschouwing Fiorentina - Debrecen (5-2) || Champions League 2009/2010

Woensdag 4 november 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Fiorentina het woensdag 4 november 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Debrecen.

Via de Fiorentina - Debrecen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Debrecen (5-2)

Het Champions League duel tussen Fiorentina en Debrecen is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Mutu. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Debrecen dat via G. Rudolf dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Dainelli dacht na 52 minuten te scoren voor Fiorentina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Fiorentina via R. Montolivo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 61 minuten spelen wist Fiorentina via M. Marchionni de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 70e minuut scoorde A. Coulibaly namens Debrecen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 74e minuut leek A. Gilardino te scoren voor Fiorentina, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Debrecen
5
2
LIVE Fiorentina - Debrecen 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Debrecen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Debrecen Wissel Z. Kiss voor A. Komlosi Debrecen
14' Doelpunt Fiorentina Doelpunt A. Mutu met assist van M. Marchionni Fiorentina
27' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor L. Ramos Debrecen
28' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor D. Dainelli Fiorentina
33' Wissel Fiorentina Wissel P. Krøldrup voor A. Gamberini Fiorentina
38' Doelpunt Debrecen Doelpunt G. Rudolf met assist van L. de Almeida Debrecen
46' Wissel Fiorentina Wissel R. Montolivo voor C. Zanetti Fiorentina
52' Doelpunt Fiorentina Doelpunt D. Dainelli met assist van G. Comotto Fiorentina
53' Wissel Debrecen Wissel A. Coulibaly voor L. Ramos Debrecen
59' Doelpunt Fiorentina Doelpunt R. Montolivo met assist van J. Vargas Fiorentina
61' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Marchionni met assist van A. Gilardino Fiorentina
65' Wissel Debrecen Wissel P. Szakály voor Z. Laczkó Debrecen
70' Doelpunt Debrecen Doelpunt A. Coulibaly met assist van P. Szakály Debrecen
74' Doelpunt Fiorentina Doelpunt A. Gilardino met assist van J. Vargas Fiorentina
77' Wissel Fiorentina Wissel M. Santana voor J. Vargas Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Debrecen
Opstellingen Fiorentina - Debrecen

Voorbeschouwing Fiorentina - Debrecen

Fiorentina en Debrecen spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Debrecen in de Champions League vond plaats op 20 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Debrecen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.