Nabeschouwing Fiorentina - Liverpool (2-0) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 29 september 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Fiorentina het dinsdag 29 september 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Liverpool.

Via de Fiorentina - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Liverpool (2-0)

Het Champions League duel tussen Fiorentina en Liverpool is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 28e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Jovetic. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Fiorentina dat via S. Jovetic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Liverpool
2
0
LIVE Fiorentina - Liverpool 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Fiorentina Doelpunt S. Jovetic met assist van C. Zanetti Fiorentina
37' Doelpunt Fiorentina Doelpunt S. Jovetic met assist van J. Vargas Fiorentina
72' Wissel Liverpool Wissel R. Babel voor E. Insúa Liverpool
75' Wissel Fiorentina Wissel M. Jørgensen voor J. Vargas Fiorentina
80' Wissel Liverpool Wissel A. Voronin voor D. Kuyt Liverpool
83' Wissel Fiorentina Wissel M. Donadel voor A. Mutu Fiorentina
90' Wissel Fiorentina Wissel L. De Silvestri voor M. Marchionni Fiorentina