Nabeschouwing Inter Milan - CSKA Moskva (4-2) || Champions League 2007/2008

Woensdag 7 november 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Inter Milan het woensdag 7 november 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva.

Via de Inter Milan - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - CSKA Moskva (4-2)

Het Champions League duel tussen Inter Milan en CSKA Moskva is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht CSKA Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van Jô. Helaas voor CSKA Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het CSKA Moskva dat via Vágner Love dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Z. Ibrahimovic dacht na 32 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 34e minuut scoorde Inter via E. Cambiasso, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 67 minuten spelen wist Inter via E. Cambiasso de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut scoorde Z. Ibrahimovic namens Inter. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - CSKA Moskva
4
2
LIVE Inter Milan - CSKA Moskva 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Jô CSKA Moskva
30' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Vágner Love CSKA Moskva
32' Doelpunt Inter Doelpunt Z. Ibrahimovic Inter
34' Doelpunt Inter Doelpunt E. Cambiasso Inter
39' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor E. Rahimic CSKA Moskva
45' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Dudu Cearense CSKA Moskva
48' Wissel CSKA Moskva Wissel E. Aldonin voor Jô CSKA Moskva
63' Wissel Inter Wissel J. Cruz voor H. Crespo Inter
65' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor V. Berezutski CSKA Moskva
66' Wissel Inter Wissel S. Solari voor Maxwell Inter
67' Doelpunt Inter Doelpunt E. Cambiasso Inter
70' Wissel CSKA Moskva Wissel Eduardo Ratinho voor V. Berezutski CSKA Moskva
72' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Y. Zhirkov CSKA Moskva
74' Doelpunt Inter Doelpunt Z. Ibrahimovic Inter
83' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Taranov voor Dudu Cearense CSKA Moskva
84' Gele kaart Inter Gele kaart voor O. Dacourt Inter
84' Wissel Inter Wissel D. Suazo voor Z. Ibrahimovic Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - CSKA Moskva
Opstellingen Inter Milan - CSKA Moskva

Voorbeschouwing Inter Milan - CSKA Moskva

Inter Milan en CSKA Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en CSKA Moskva in de Champions League vond plaats op 23 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl CSKA Moskva slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.