Nabeschouwing Inter Milan - Rubin Kazan' (2-0) || Champions League 2009/2010

Woensdag 9 december 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Inter Milan het woensdag 9 december 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'.

Via de Inter Milan - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Rubin Kazan' (2-0)

Het Champions League duel tussen Inter Milan en Rubin Kazan' is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Etoo. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Inter dat via M. Balotelli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Rubin Kazan'
2
0
LIVE Inter Milan - Rubin Kazan' 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Inter Wissel I. Córdoba voor W. Samuel Inter
28' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor R. Murawski Rubin Kazan
31' Doelpunt Inter Doelpunt S. Etoo met assist van M. Balotelli Inter
43' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor César Navas Rubin Kazan
46' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Balotelli Inter
52' Wissel Inter Wissel E. Cambiasso voor D. Stankovic Inter
64' Doelpunt Inter Doelpunt M. Balotelli Inter
69' Gele kaart Inter Gele kaart voor Lúcio Inter
74' Wissel Rubin Kazan Wissel A. Kasaev voor G. Karadeniz Rubin Kazan
77' Wissel Inter Wissel S. Muntari voor M. Balotelli Inter
81' Wissel Rubin Kazan Wissel P. Bystrov voor C. Noboa Rubin Kazan
84' Wissel Rubin Kazan Wissel E. Balyaikin voor A. Ryazantsev Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Rubin Kazan'
Opstellingen Inter Milan - Rubin Kazan'

Voorbeschouwing Inter Milan - Rubin Kazan'

Inter Milan en Rubin Kazan' spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Rubin Kazan' in de Champions League vond plaats op 29 september 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.