Nabeschouwing Lazio - Olympiakos Piraeus (1-2) || Champions League 2007/2008

Woensdag 28 november 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Lazio het woensdag 28 november 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus.

Via de Lazio - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Olympiakos Piraeus (1-2)

Het Champions League duel tussen Lazio en Olympiakos Piraeus is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 30e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Pandev. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Olympiakos Piraeus dat via L. Galletti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Kovacevic dacht na 64 minuten te scoren voor Olympiakos Piraeus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Olympiakos Piraeus
1
2
LIVE Lazio - Olympiakos Piraeus 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Lazio Doelpunt G. Pandev Lazio
35' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt L. Galletti Olympiakos Piraeus
45' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor P. Djordjevic Olympiakos Piraeus
56' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel D. Kovacevic voor L. Lua Lua Olympiakos Piraeus
62' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor C. Ledesma Olympiakos Piraeus
63' Wissel Lazio Wissel L. De Silvestri voor A. Kolarov Lazio
64' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt D. Kovacevic Olympiakos Piraeus
68' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor D. Kovacevic Olympiakos Piraeus
71' Wissel Lazio Wissel M. Meghni voor M. Mutarelli Lazio
75' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Mendrinos voor C. Patsatzoglou Olympiakos Piraeus
77' Wissel Lazio Wissel L. Scaloni voor V. Behrami Lazio
81' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor V. Torosidis Olympiakos Piraeus
90' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Mitroglou voor P. Djordjevic Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Lazio - Olympiakos Piraeus

Voorbeschouwing Lazio - Olympiakos Piraeus

Lazio en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Olympiakos Piraeus in de Champions League vond plaats op 18 september 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.