Nabeschouwing Liverpool - Inter Milan (2-0) || Champions League 2007/2008

Dinsdag 19 februari 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Liverpool het dinsdag 19 februari 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan.

Via de Liverpool - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Inter Milan (2-0)

Het Champions League duel tussen Liverpool en Inter Milan is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Materazzi van Inter. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 30e minuut het veld moest verlaten. In de 85e minuut was het Liverpool dat via D. Kuyt dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Gerrard dacht na 90 minuten te scoren voor Liverpool, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Liverpool - Inter Milan
2
0
LIVE Liverpool - Inter Milan 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Inter Gele kaart voor C. Chivu Inter
12' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Materazzi Inter
30' Tweede gele kaart Inter Tweede gele kaart voor M. Materazzi Inter
55' Wissel Inter Wissel P. Vieira voor J. Cruz Inter
64' Wissel Liverpool Wissel P. Crouch voor Lucas Leiva Liverpool
72' Wissel Liverpool Wissel J. Pennant voor R. Babel Liverpool
75' Wissel Inter Wissel N. Burdisso voor I. Córdoba Inter
85' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. Kuyt Liverpool
90' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Gerrard Liverpool