Nabeschouwing Maccabi Haifa - Glentoran (6-0) || Champions League 2009/2010

Woensdag 15 juli 2009 - 19:50 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Maccabi Haifa het woensdag 15 juli 2009 om 19:50 uur in eigen huis op tegen Glentoran.

Via de Maccabi Haifa - Glentoran live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - Glentoran (6-0)

Het Champions League duel tussen Maccabi Haifa en Glentoran is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Maccabi Haifa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 37e minuut dacht Maccabi Haifa op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Refaelov. Helaas voor Maccabi Haifa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Maccabi Haifa dat via Y. Katan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Dvalishvili dacht na 57 minuten te scoren voor Maccabi Haifa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Maccabi Haifa via V. Dvalishvili, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Maccabi Haifa via S. Arbeitman de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut scoorde M. Ghadir namens Maccabi Haifa. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Maccabi Haifa - Glentoran
6
0
LIVE Maccabi Haifa - Glentoran 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - Glentoran teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Glentoran Gele kaart voor R. Clarke Glentoran
37' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt L. Refaelov Maccabi Haifa
53' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt Y. Katan Maccabi Haifa
56' Wissel Maccabi Haifa Wissel E. Golasa voor J. Culma Maccabi Haifa
57' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt V. Dvalishvili Maccabi Haifa
61' Wissel Maccabi Haifa Wissel Gustavo Boccoli voor L. Refaelov Maccabi Haifa
62' Gele kaart Glentoran Gele kaart voor J. Black Glentoran
68' Wissel Glentoran Wissel M. Halliday voor A. Waterworth Glentoran
69' Wissel Glentoran Wissel D. Fitzgerald voor R. Clarke Glentoran
71' Wissel Maccabi Haifa Wissel S. Arbeitman voor Y. Katan Maccabi Haifa
80' Wissel Glentoran Wissel A. Hall voor D. Fordyce Glentoran
81' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt V. Dvalishvili Maccabi Haifa
83' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt S. Arbeitman Maccabi Haifa
89' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt M. Ghadir Maccabi Haifa