Nabeschouwing Manchester United - Dynamo Kiev (4-0) || Champions League 2007/2008

Woensdag 7 november 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Manchester United het woensdag 7 november 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev.

Via de Manchester United - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Dynamo Kiev (4-0)

Het Champions League duel tussen Manchester United en Dynamo Kiev is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Manchester United op voorsprong te komen via een doelpunt van Piqué. Helaas voor Manchester United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Manchester United dat via C. Tévez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Rooney dacht na 76 minuten te scoren voor Manchester United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Manchester United via Cristiano Ronaldo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Manchester United - Dynamo Kiev
4
0
LIVE Manchester United - Dynamo Kiev 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor W. Rooney Manchester United
31' Doelpunt Manchester United Doelpunt Piqué Manchester United
32' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor P. Diakathé Dynamo Kyiv
37' Doelpunt Manchester United Doelpunt C. Tévez Manchester United
37' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor Corrêa Dynamo Kyiv
46' Wissel Manchester United Wissel T. Kuszczak voor E. van der Sar Manchester United
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel S. Rebrov voor R. Rotan Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Diogo Rincón voor O. Gusev Dynamo Kyiv
68' Wissel Manchester United Wissel L. Saha voor C. Tévez Manchester United
73' Wissel Manchester United Wissel J. Evans voor Piqué Manchester United
76' Doelpunt Manchester United Doelpunt W. Rooney Manchester United
76' Wissel Dynamo Kyiv Wissel I. Bangoura voor A. Milevskiy Dynamo Kyiv
88' Doelpunt Manchester United Doelpunt Cristiano Ronaldo Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Dynamo Kiev
Opstellingen Manchester United - Dynamo Kiev

Voorbeschouwing Manchester United - Dynamo Kiev

Manchester United en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Dynamo Kiev in de Champions League vond plaats op 23 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Manchester United favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dynamo Kiev slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.