Nabeschouwing Maribor - WIT Georgia (3-1) || Champions League 2009/2010

Woensdag 22 juli 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Maribor het woensdag 22 juli 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen WIT Georgia.

Via de Maribor - WIT Georgia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - WIT Georgia (3-1)

Het Champions League duel tussen Maribor en WIT Georgia is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Maribor op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Bunderla. Helaas voor Maribor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Maribor dat via Marcos Tavares dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Kvaratskhelia dacht na 45 minuten te scoren voor WIT Georgia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Maribor via R. Mihelic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Maribor - WIT Georgia
3
1
LIVE Maribor - WIT Georgia 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - WIT Georgia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Maribor Doelpunt D. Bunderla Maribor
19' Doelpunt Maribor Doelpunt Marcos Tavares Maribor
33' Gele kaart Maribor Gele kaart voor D. Skolnik Maribor
45' Doelpunt WIT Georgia Doelpunt V. Kvaratskhelia WIT Georgia
47' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor D. Lomaia WIT Georgia
58' Gele kaart Maribor Gele kaart voor E. Dzinic Maribor
59' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor G. Datunaishvili WIT Georgia
63' Wissel Maribor Wissel A. Mertelj voor D. Skolnik Maribor
70' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor G. Kakhelishvili WIT Georgia
70' Wissel Maribor Wissel D. Jelic voor D. Bunderla Maribor
79' Gele kaart Maribor Gele kaart voor D. Jurkic Maribor
81' Wissel WIT Georgia Wissel B. Zakradze voor J. Lipartia WIT Georgia
86' Doelpunt Maribor Doelpunt R. Mihelic Maribor
93' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor V. Kvaratskhelia WIT Georgia
90' Wissel Maribor Wissel D. Volas voor Z. Pavlovic Maribor
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - WIT Georgia
Opstellingen Maribor - WIT Georgia

Voorbeschouwing Maribor - WIT Georgia

Maribor en WIT Georgia spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Maribor en WIT Georgia in de Champions League vond plaats op 15 juli 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.