Nabeschouwing Milan - Benfica (2-1) || Champions League 2007/2008

Dinsdag 18 september 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Milan het dinsdag 18 september 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Milan - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Benfica (2-1)

Het Champions League duel tussen Milan en Benfica is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Pirlo. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Milan dat via F. Inzaghi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Nuno Gomes dacht na 92 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Milan - Benfica
2
1
LIVE Milan - Benfica 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Milan Doelpunt A. Pirlo Milan
23' Doelpunt Milan Doelpunt F. Inzaghi Milan
61' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Ó. Cardozo Benfica
63' Wissel Benfica Wissel Nuno Gomes voor Ó. Cardozo Benfica
68' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Inzaghi Milan
73' Wissel Benfica Wissel G. Binya voor Miguel Vitor Benfica
75' Wissel Milan Wissel D. Bonera voor C. Seedorf Milan
81' Wissel Milan Wissel Emerson voor M. Oddo Milan
84' Wissel Milan Wissel A. Gilardino voor F. Inzaghi Milan
86' Wissel Benfica Wissel Nuno Assis voor Rui Costa Benfica
92' Doelpunt Benfica Doelpunt Nuno Gomes Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Benfica
Opstellingen Milan - Benfica

Voorbeschouwing Milan - Benfica

Milan en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Milan en Benfica elkaar treffen in de Champions League.