Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Chelsea (0-0) || Champions League 2007/2008

Dinsdag 19 februari 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Olympiakos Piraeus het dinsdag 19 februari 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chelsea.

Via de Olympiakos Piraeus - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Chelsea (0-0)

De Champions League 2007/2008 wedstrijd tussen Olympiakos Piraeus en Chelsea geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olympiakos Piraeus - Chelsea
LIVE Olympiakos Piraeus - Chelsea 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Alex Chelsea
56' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Belletti Chelsea
63' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor C. Makélélé Chelsea
75' Wissel Chelsea Wissel S. Kalou voor J. Cole Chelsea
75' Wissel Chelsea Wissel N. Anelka voor F. Malouda Chelsea
76' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel F. Belluschi voor P. Djordjevic Olympiakos Piraeus
83' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Leonardo voor L. Galletti Olympiakos Piraeus
86' Wissel Chelsea Wissel F. Lampard voor M. Ballack Chelsea
87' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Né voor D. Kovacevic Olympiakos Piraeus
92' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor A. Cole Chelsea
90' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor F. Belluschi Olympiakos Piraeus