Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Real Madrid (0-0) || Champions League 2007/2008

Dinsdag 6 november 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Olympiakos Piraeus het dinsdag 6 november 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid.

Via de Olympiakos Piraeus - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Real Madrid (0-0)

De Champions League 2007/2008 wedstrijd tussen Olympiakos Piraeus en Real Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olympiakos Piraeus - Real Madrid
LIVE Olympiakos Piraeus - Real Madrid 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Casillas Real Madrid
16' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
44' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor P. Djordjevic Olympiakos Piraeus
48' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor I. Stoltidis Olympiakos Piraeus
52' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel R. Archubi voor Raúl Bravo Olympiakos Piraeus
71' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor A. Pantos Olympiakos Piraeus
74' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Mendrinos voor Julio Cesar Correa Olympiakos Piraeus
80' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Konstantinou voor D. Kovacevic Olympiakos Piraeus
82' Wissel Real Madrid Wissel J. Saviola voor Robinho Real Madrid
82' Wissel Real Madrid Wissel Javier Balboa voor Raúl Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Real Madrid
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Real Madrid

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Real Madrid

Olympiakos Piraeus en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Olympiakos Piraeus en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 24 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 2 keer wist de ploeg van Olympiakos Piraeus te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Olympiakos Piraeus. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.