Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Werder Bremen (3-0) || Champions League 2007/2008

Dinsdag 11 december 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Olympiakos Piraeus het dinsdag 11 december 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen.

Via de Olympiakos Piraeus - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Werder Bremen (3-0)

Het Champions League duel tussen Olympiakos Piraeus en Werder Bremen is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Olympiakos Piraeus op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Stoltidis. Helaas voor Olympiakos Piraeus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Olympiakos Piraeus dat via D. Kovacevic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Stoltidis dacht na 74 minuten te scoren voor Olympiakos Piraeus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olympiakos Piraeus - Werder Bremen
3
0
LIVE Olympiakos Piraeus - Werder Bremen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt I. Stoltidis Olympiakos Piraeus
25' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Mendrinos voor C. Patsatzoglou Olympiakos Piraeus
41' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor P. Antzas Olympiakos Piraeus
41' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Rosenberg Werder Bremen
58' Wissel Werder Bremen Wissel A. Hunt voor J. Vranjes Werder Bremen
67' Wissel Werder Bremen Wissel Hugo Almeida voor B. Sanogo Werder Bremen
70' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt D. Kovacevic Olympiakos Piraeus
72' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor D. Jensen Werder Bremen
74' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt I. Stoltidis Olympiakos Piraeus
82' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Mitroglou voor D. Kovacevic Olympiakos Piraeus
82' Wissel Werder Bremen Wissel D. Tosic voor F. Baumann Werder Bremen
84' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel L. Núñez voor L. Galletti Olympiakos Piraeus
91' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor K. Mitroglou Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Werder Bremen
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Werder Bremen

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Werder Bremen

Olympiakos Piraeus en Werder Bremen spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Olympiakos Piraeus en Werder Bremen in de Champions League vond plaats op 3 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympiakos Piraeus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Olympiakos Piraeus favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Werder Bremen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.