Nabeschouwing Olympique Lyon - Bordeaux (3-1) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 30 maart 2010 - 21:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Olympique Lyon het dinsdag 30 maart 2010 om 21:45 uur in eigen huis op tegen Bordeaux.

Via de Olympique Lyon - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Bordeaux (3-1)

Het Champions League duel tussen Olympique Lyon en Bordeaux is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Olympique Lyonnais op voorsprong te komen via een doelpunt van L. López. Helaas voor Olympique Lyonnais werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Bordeaux dat via M. Chamakh dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Michel Bastos dacht na 32 minuten te scoren voor Olympique Lyonnais, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde Olympique Lyonnais via L. López, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - Bordeaux
3
1
LIVE Olympique Lyon - Bordeaux 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt L. López met assist van M. Bodmer Olympique Lyonnais
14' Doelpunt Bordeaux Doelpunt M. Chamakh met assist van Y. Gourcuff Bordeaux
32' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt Michel Bastos met assist van M. Pjanic Olympique Lyonnais
65' Wissel Olympique Lyonnais Wissel K. Källström voor Michel Bastos Olympique Lyonnais
65' Wissel Olympique Lyonnais Wissel S. Govou voor M. Pjanic Olympique Lyonnais
71' Wissel Bordeaux Wissel Jussiê voor Wendel Bordeaux
74' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor S. Govou Olympique Lyonnais
77' Penalty Olympique Lyonnais Penalty L. López Olympique Lyonnais
80' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor L. López Olympique Lyonnais
82' Wissel Bordeaux Wissel Henrique voor M. Chalmé Bordeaux
84' Wissel Bordeaux Wissel D. Bellion voor Y. Gouffran Bordeaux
86' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Gonalons voor C. Delgado Olympique Lyonnais