Nabeschouwing Porto - APOEL (2-1) || Champions League 2009/2010

Woensdag 21 oktober 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Porto het woensdag 21 oktober 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen APOEL.

Via de Porto - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - APOEL (2-1)

Het Champions League duel tussen Porto en APOEL is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht APOEL op voorsprong te komen via een doelpunt van Á. Pereira. Helaas voor APOEL werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Porto dat via Hulk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Hulk dacht na 48 minuten te scoren voor Porto, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 74e minuut werd M. González van Porto met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Porto het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Porto - APOEL
2
1
LIVE Porto - APOEL 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Eigen doelpunt APOEL Eigen doelpunt Á. Pereira APOEL
23' Gele kaart APOEL Gele kaart voor M. Satsias APOEL
33' Doelpunt Porto Doelpunt Hulk met assist van R. Falcao Porto
37' Gele kaart APOEL Gele kaart voor B. Grncharov APOEL
38' Wissel APOEL Wissel M. Breska voor K. Kosowski APOEL
48' Penalty Porto Penalty Hulk Porto
57' Gele kaart APOEL Gele kaart voor M. Breska APOEL
60' Wissel APOEL Wissel N. Alexandrou voor C. Michael APOEL
69' Wissel Porto Wissel F. Guarín voor C. Rodríguez Porto
74' Rode kaart Porto Rode kaart voor M. González Porto
78' Wissel APOEL Wissel A. Papathanasiou voor M. Satsias APOEL
83' Gele kaart APOEL Gele kaart voor J. Broerse APOEL
87' Wissel Porto Wissel E. Farías voor R. Falcao Porto
92' Gele kaart Porto Gele kaart voor Helton Porto
93' Wissel Porto Wissel C. Sapunaru voor Raul Meireles Porto