Nabeschouwing Rangers - Stuttgart (0-2) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 24 november 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Rangers het dinsdag 24 november 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Stuttgart.

Via de Rangers - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Stuttgart (0-2)

Het Champions League duel tussen Rangers en Stuttgart is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Stuttgart. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 16e minuut dacht VfB Stuttgart op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Rudy. Helaas voor VfB Stuttgart werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het VfB Stuttgart dat via Z. Kuzmanovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Stuttgart
LIVE Rangers - Stuttgart 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt S. Rudy met assist van P. Pogrebnyak VfB Stuttgart
19' Gele kaart Rangers Gele kaart voor K. Boyd Rangers
25' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor C. Träsch VfB Stuttgart
26' Gele kaart Rangers Gele kaart voor K. Thomson Rangers
34' Gele kaart Rangers Gele kaart voor L. McCulloch Rangers
59' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Z. Kuzmanovic met assist van S. Rudy VfB Stuttgart
69' Wissel Rangers Wissel Nacho Novo voor K. Miller Rangers
74' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Cacau VfB Stuttgart
75' Wissel VfB Stuttgart Wissel T. Hitzlsperger voor Z. Kuzmanovic VfB Stuttgart
77' Wissel Rangers Wissel J. Fleck voor K. Thomson Rangers
82' Wissel VfB Stuttgart Wissel J. Schieber voor Cacau VfB Stuttgart
85' Wissel Rangers Wissel D. Beasley voor K. Lafferty Rangers
90' Wissel VfB Stuttgart Wissel T. Gebhart voor S. Rudy VfB Stuttgart
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Stuttgart
Opstellingen Rangers - Stuttgart

Voorbeschouwing Rangers - Stuttgart

Rangers en Stuttgart spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Rangers en Stuttgart in de Champions League vond plaats op 16 september 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rangers als Stuttgart wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.