Nabeschouwing Rangers - Unirea Urziceni (1-4) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 20 oktober 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Rangers het dinsdag 20 oktober 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Unirea Urziceni.

Via de Rangers - Unirea Urziceni live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Unirea Urziceni (1-4)

Het Champions League duel tussen Rangers en Unirea Urziceni is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Unirea Urziceni. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 2e minuut dacht Rangers op voorsprong te komen via een doelpunt van Ricardo. Helaas voor Rangers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Unirea Urziceni dat via M. Bilasco dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Lafferty dacht na 49 minuten te scoren voor Unirea Urziceni, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Unirea Urziceni via L. McCulloch, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 65 minuten spelen wist Unirea Urziceni via P. Brandán de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Unirea Urziceni
1
4
LIVE Rangers - Unirea Urziceni 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Unirea Urziceni teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Eigen doelpunt Rangers Eigen doelpunt Ricardo Rangers
19' Wissel Unirea Urziceni Wissel M. Onofra? voor E. Nicu Unirea Urziceni
32' Doelpunt Unirea Urziceni Doelpunt M. Bilasco met assist van P. Brandán Unirea Urziceni
37' Gele kaart Unirea Urziceni Gele kaart voor P. Brandán Unirea Urziceni
46' Wissel Rangers Wissel K. Lafferty voor Pedro Mendes Rangers
49' Eigen doelpunt Unirea Urziceni Eigen doelpunt K. Lafferty Unirea Urziceni
58' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Naismith Rangers
59' Eigen doelpunt Unirea Urziceni Eigen doelpunt L. McCulloch Unirea Urziceni
61' Gele kaart Unirea Urziceni Gele kaart voor Ricardo Unirea Urziceni
65' Doelpunt Unirea Urziceni Doelpunt P. Brandán Unirea Urziceni
66' Wissel Rangers Wissel Nacho Novo voor J. Rothen Rangers
75' Wissel Unirea Urziceni Wissel S. Frunza voor T. Balan Unirea Urziceni
89' Wissel Unirea Urziceni Wissel R. Paduretu voor D. Varga Unirea Urziceni