Nabeschouwing Real Madrid - Olympiakos Piraeus (4-2) || Champions League 2007/2008

Woensdag 24 oktober 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Real Madrid het woensdag 24 oktober 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus.

Via de Real Madrid - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Olympiakos Piraeus (4-2)

Het Champions League duel tussen Real Madrid en Olympiakos Piraeus is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 2e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Raúl. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 7e minuut was het Olympiakos Piraeus dat via L. Galletti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 13e minuut moest Olympiakos Piraeus verder met een man minder nadat V. Torosidis een rode kaart had gekregen. Het lukte Real Madrid in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 47e minuut scoorde Olympiakos Piraeus via Julio Cesar Correa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 68 minuten spelen wist Real Madrid via Robinho de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 83e minuut scoorde Robinho namens Real Madrid. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 93e minuut leek Javier Balboa te scoren voor Real Madrid, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Olympiakos Piraeus
4
2
LIVE Real Madrid - Olympiakos Piraeus 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Raúl Real Madrid
7' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt L. Galletti Olympiakos Piraeus
13' Rode kaart Olympiakos Piraeus Rode kaart voor V. Torosidis Olympiakos Piraeus
30' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Míchel Salgado Real Madrid
47' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Julio Cesar Correa Olympiakos Piraeus
53' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor P. Djordjevic Olympiakos Piraeus
64' Wissel Real Madrid Wissel G. Higuaín voor Míchel Salgado Real Madrid
65' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Robinho Real Madrid
68' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Robinho Real Madrid
70' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor C. Patsatzoglou Olympiakos Piraeus
72' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel D. Kovacevic voor L. Lua Lua Olympiakos Piraeus
75' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor L. Galletti Olympiakos Piraeus
75' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Michal Zewlakow voor Raúl Bravo Olympiakos Piraeus
82' Wissel Real Madrid Wissel Javier Balboa voor W. Sneijder Real Madrid
83' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Robinho Real Madrid
87' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel L. Núñez voor C. Ledesma Olympiakos Piraeus
88' Wissel Real Madrid Wissel Miguel Torres voor Raúl Real Madrid
93' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Javier Balboa Real Madrid
90' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor P. Antzas Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Real Madrid - Olympiakos Piraeus

Voorbeschouwing Real Madrid - Olympiakos Piraeus

Real Madrid en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Olympiakos Piraeus in de Champions League vond plaats op 5 december 2005 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympiakos Piraeus. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Madrid als Olympiakos Piraeus wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.