Nabeschouwing Rhyl - Partizan (0-4) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 14 juli 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Rhyl het dinsdag 14 juli 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Belle Vue Stadium (Y Rhyl / Rhyl, Denbighshire) in Y Rhyl / Rhyl, Denbighshire.

Via de Rhyl - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rhyl - Partizan (0-4)

Het Champions League duel tussen Rhyl en Partizan is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Partizan op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Krstajic. Helaas voor Partizan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Partizan dat via Cleo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Diarra dacht na 45 minuten te scoren voor Partizan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Partizan via N. Djordjevic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rhyl - Partizan
LIVE Rhyl - Partizan 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rhyl - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Partizan Doelpunt M. Krstajic Partizan
18' Doelpunt Partizan Doelpunt Cleo Partizan
33' Gele kaart Rhyl Gele kaart voor L. Sherbon Rhyl
36' Gele kaart Rhyl Gele kaart voor M. Williams Rhyl
45' Doelpunt Partizan Doelpunt L. Diarra Partizan
55' Wissel Rhyl Wissel L. Hunt voor M. Williams Rhyl
69' Doelpunt Partizan Doelpunt N. Djordjevic Partizan
70' Wissel Rhyl Wissel M. Connolly voor L. Sherbon Rhyl
72' Wissel Partizan Wissel N. Vujovic voor S. Stevanovic Partizan
72' Wissel Partizan Wissel S. Knezevic voor N. Tomic Partizan
83' Wissel Partizan Wissel M. Bogunovic voor Cleo Partizan
86' Gele kaart Rhyl Gele kaart voor M. Connolly Rhyl