Nabeschouwing Rubin Kazan' - Inter Milan (1-1) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 29 september 2009 - 16:30 uur



In de Champions League 2009/2010 neemt Rubin Kazan' het dinsdag 29 september 2009 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan.

Via de Rubin Kazan' - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Inter Milan (1-1)

De Champions League 2009/2010 wedstrijd tussen Rubin Kazan' en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 11e minuut dacht Rubin Kazan op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Domínguez. Helaas voor Rubin Kazan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Inter dat via D. Stankovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 60e minuut kreeg M. Balotelli van Inter voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Inter de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Inter Milan
Goals
1
1
LIVE Rubin Kazan' - Inter Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor G. Karadeniz Rubin Kazan
11' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt A. Domínguez met assist van A. Bukharov Rubin Kazan
14' Gele kaart Inter Gele kaart voor W. Samuel Inter
20' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Balotelli Inter
27' Doelpunt Inter Doelpunt D. Stankovic met assist van Maicon Inter
60' Tweede gele kaart Inter Tweede gele kaart voor M. Balotelli Inter
63' Gele kaart Inter Gele kaart voor Maicon Inter
64' Wissel Inter Wissel Ricardo Quaresma voor Mancini Inter
80' Wissel Inter Wissel P. Vieira voor E. Cambiasso Inter
86' Wissel Rubin Kazan Wissel A. Kasaev voor A. Domínguez Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Inter Milan
Opstellingen Rubin Kazan' - Inter Milan

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Inter Milan

Rubin Kazan' en Inter Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Rubin Kazan' en Inter Milan elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Rubin Kazan' 0
Winst Inter Milan 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Rubin Kazan' - Inter Milan Opstelling Rubin Kazan' Opstelling Inter Milan Live Rubin Kazan' - Inter Milan Live Rubin Kazan' - Inter Milan kijken Rubin Kazan' - Inter Milan kijken Live Rubin Kazan' - Inter Milan stream Rubin Kazan' - Inter Milan Fox Sports Nabeschouwing Rubin Kazan' - Inter Milan Uitslag Rubin Kazan' - Inter Milan Statistieken Rubin Kazan' - Inter Milan Champions League 2009/2010 Rubin Kazan' - Inter Milan wedden Rubin Kazan' - Inter Milan gokken Rubin Kazan' - Inter Milan Unibet