Nabeschouwing Sevilla - Slavia Praag (4-2) || Champions League 2007/2008

Dinsdag 2 oktober 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Sevilla het dinsdag 2 oktober 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag.

Via de Sevilla - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Slavia Praag (4-2)

Het Champions League duel tussen Sevilla en Slavia Praag is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Kanouté. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Slavia Praha dat via D. Pudil dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Luís Fabiano dacht na 27 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Sevilla via J. Escudé, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 69 minuten spelen wist Sevilla via A. Koné de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde D. Kalivoda namens Slavia Praha. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Slavia Praag
4
2
LIVE Sevilla - Slavia Praag 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Kanouté Sevilla
19' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt D. Pudil Slavia Praha
27' Doelpunt Sevilla Doelpunt Luís Fabiano Sevilla
39' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor O. Sourek Slavia Praha
46' Wissel Slavia Praha Wissel M. Ivana voor F. Drízdal Slavia Praha
58' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Escudé Sevilla
63' Wissel Slavia Praha Wissel D. Kalivoda voor P. Janda Slavia Praha
64' Wissel Sevilla Wissel A. Koné voor Luís Fabiano Sevilla
69' Doelpunt Sevilla Doelpunt A. Koné Sevilla
70' Wissel Slavia Praha Wissel L. Volesak voor T. Belaid Slavia Praha
73' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor L. Volesak Slavia Praha
75' Wissel Sevilla Wissel Duda voor Jesús Navas Sevilla
81' Wissel Sevilla Wissel A. Hinkel voor Adriano Correia Sevilla
90' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt D. Kalivoda Slavia Praha