Nabeschouwing Sevilla - Stuttgart (1-1) || Champions League 2009/2010

Woensdag 4 november 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Sevilla het woensdag 4 november 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Stuttgart.

Via de Sevilla - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Stuttgart (1-1)

De Champions League 2009/2010 wedstrijd tussen Sevilla en Stuttgart geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 14e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van Jesús Navas. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het VfB Stuttgart dat via Z. Kuzmanovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Stuttgart
1
1
LIVE Sevilla - Stuttgart 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Élson VfB Stuttgart
14' Doelpunt Sevilla Doelpunt Jesús Navas met assist van Luís Fabiano Sevilla
31' Wissel Sevilla Wissel Negredo voor A. Koné Sevilla
46' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor R. Hilbert VfB Stuttgart
46' Wissel VfB Stuttgart Wissel S. Rudy voor R. Hilbert VfB Stuttgart
46' Wissel VfB Stuttgart Wissel S. Celozzi voor K. Boulahrouz VfB Stuttgart
49' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor A. Boka VfB Stuttgart
54' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Escudé Sevilla
58' Wissel Sevilla Wissel D. Perotti voor Capel Sevilla
62' Wissel Sevilla Wissel A. Duscher voor C. Romaric Sevilla
65' Wissel VfB Stuttgart Wissel J. Schieber voor T. Hitzlsperger VfB Stuttgart
79' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Z. Kuzmanovic met assist van P. Pogrebnyak VfB Stuttgart
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Stuttgart
Opstellingen Sevilla - Stuttgart

Voorbeschouwing Sevilla - Stuttgart

Sevilla en Stuttgart spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Stuttgart in de Champions League vond plaats op 20 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Stuttgart slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.