Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Benfica (1-2) || Champions League 2007/2008

Dinsdag 4 december 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Shakhtar Donetsk het dinsdag 4 december 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Shakhtar Donetsk - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Benfica (1-2)

Het Champions League duel tussen Shakhtar Donetsk en Benfica is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van Ó. Cardozo. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Benfica dat via Ó. Cardozo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Lucarelli dacht na 30 minuten te scoren voor Shakhtar Donetsk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Shakhtar Donetsk - Benfica
1
2
LIVE Shakhtar Donetsk - Benfica 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Benfica Doelpunt Ó. Cardozo Benfica
22' Doelpunt Benfica Doelpunt Ó. Cardozo Benfica
29' Gele kaart Benfica Gele kaart voor David Luiz Benfica
30' Penalty Shakhtar Donetsk Penalty C. Lucarelli Shakhtar Donetsk
57' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel T. Hübschman voor M. Lewandowski Shakhtar Donetsk
67' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Willian voor Ilsinho Shakhtar Donetsk
67' Wissel Benfica Wissel Nuno Assis voor Á. di María Benfica
68' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor O. Kucher Shakhtar Donetsk
74' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel A. Gladkiy voor C. Lucarelli Shakhtar Donetsk
83' Wissel Benfica Wissel Luis Filipe voor M. Pereira Benfica
93' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Brandão Shakhtar Donetsk
92' Gele kaart Benfica Gele kaart voor K. Katsouranis Benfica
93' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Luis Filipe Benfica
90' Wissel Benfica Wissel Nuno Gomes voor Ó. Cardozo Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtar Donetsk - Benfica
Opstellingen Shakhtar Donetsk - Benfica

Voorbeschouwing Shakhtar Donetsk - Benfica

Shakhtar Donetsk en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Shakhtar Donetsk en Benfica in de Champions League vond plaats op 3 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shakhtar Donetsk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Shakhtar Donetsk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Benfica slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.