Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Milan (0-3) || Champions League 2007/2008

Dinsdag 6 november 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Shakhtar Donetsk het dinsdag 6 november 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan.

Via de Shakhtar Donetsk - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Milan (0-3)

Het Champions League duel tussen Shakhtar Donetsk en Milan is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 66e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Inzaghi. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Milan dat via Kaká dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Inzaghi dacht na 93 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Shakhtar Donetsk - Milan
LIVE Shakhtar Donetsk - Milan 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Gattuso Milan
33' Gele kaart Milan Gele kaart voor Kaká Milan
45' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Ilsinho Shakhtar Donetsk
45' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Fernandinho Shakhtar Donetsk
63' Wissel Milan Wissel F. Inzaghi voor A. Gilardino Milan
66' Doelpunt Milan Doelpunt F. Inzaghi Milan
71' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Ambrosini Milan
72' Doelpunt Milan Doelpunt Kaká Milan
72' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Willian voor R. Rat Shakhtar Donetsk
77' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel N. Castillo voor C. Lucarelli Shakhtar Donetsk
79' Wissel Milan Wissel P. Maldini voor C. Seedorf Milan
84' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel A. Gladkiy voor Brandão Shakhtar Donetsk
84' Wissel Milan Wissel C. Brocchi voor Serginho Milan
93' Doelpunt Milan Doelpunt F. Inzaghi Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtar Donetsk - Milan
Opstellingen Shakhtar Donetsk - Milan

Voorbeschouwing Shakhtar Donetsk - Milan

Shakhtar Donetsk en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Shakhtar Donetsk en Milan in de Champions League vond plaats op 24 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Shakhtar Donetsk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Shakhtar Donetsk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.