Nabeschouwing Slavia Praag - FCSB (2-1) || Champions League 2007/2008

Woensdag 19 september 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Slavia Praag het woensdag 19 september 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FCSB.

Via de Slavia Praag - FCSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - FCSB (2-1)

Het Champions League duel tussen Slavia Praag en FCSB is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Slavia Praag. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Slavia Praha op voorsprong te komen via een doelpunt van Z. Senkerik. Helaas voor Slavia Praha werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het FCSB dat via D. Goian dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Belaid dacht na 63 minuten te scoren voor Slavia Praha, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slavia Praag - FCSB
2
1
LIVE Slavia Praag - FCSB 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - FCSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Z. Senkerik Slavia Praha
13' Gele kaart FCSB Gele kaart voor D. Goian FCSB
27' Gele kaart FCSB Gele kaart voor F. Lovin FCSB
33' Doelpunt FCSB Doelpunt D. Goian FCSB
43' Wissel Slavia Praha Wissel P. Janda voor E. Brabec Slavia Praha
46' Wissel Slavia Praha Wissel D. Hubacek voor M. Latka Slavia Praha
53' Wissel FCSB Wissel M. Croitoru voor V. Cristocea FCSB
63' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt T. Belaid Slavia Praha
63' Wissel FCSB Wissel R. Surdu voor F. Lovin FCSB
71' Wissel FCSB Wissel V. Badea voor V. Iacob FCSB
81' Wissel Slavia Praha Wissel L. Volesak voor T. Belaid Slavia Praha
88' Gele kaart FCSB Gele kaart voor M. Croitoru FCSB
90' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor L. Volesak Slavia Praha