Nabeschouwing Slavia Praag - Sheriff (1-1) || Champions League 2009/2010

Woensdag 5 augustus 2009 - 20:00 uur



In de Champions League 2009/2010 neemt Slavia Praag het woensdag 5 augustus 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Arena in Prague.

Via de Slavia Praag - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Sheriff (1-1)

De Champions League 2009/2010 wedstrijd tussen Slavia Praag en Sheriff geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 15e minuut dacht Slavia Praha op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Hlousek. Helaas voor Slavia Praha werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut was het Sheriff dat via José Nadson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Slavia Praag - Sheriff
Goals
1
1
LIVE Slavia Praag - Sheriff 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt A. Hlousek Slavia Praha
44' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor A. Mamah Sheriff
59' Wissel Sheriff Wissel Jymmy França voor A. Diedhiou Sheriff
62' Wissel Slavia Praha Wissel D. Vasiljevic voor M. Jarolim Slavia Praha
71' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor W. Balima Sheriff
73' Wissel Sheriff Wissel Vit. Bulat voor A. Mamah Sheriff
74' Wissel Slavia Praha Wissel M. Cerný voor A. Hlousek Slavia Praha
82' Wissel Sheriff Wissel V. Volkov voor A. Suvorov Sheriff
84' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor M. Suchý Slavia Praha
89' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Cerný Slavia Praha
89' Wissel Slavia Praha Wissel L. Tafat voor J. Cerný Slavia Praha
93' Doelpunt Sheriff Doelpunt José Nadson Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Sheriff
Opstellingen Slavia Praag - Sheriff

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Slavia Praag - Sheriff

Slavia Praag en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Slavia Praag en Sheriff in de Champions League vond plaats op 29 juli 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Slavia Praag 0
Winst Sheriff 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Slavia Praag - Sheriff Opstelling Slavia Praag Opstelling Sheriff Live Slavia Praag - Sheriff Live Slavia Praag - Sheriff kijken Slavia Praag - Sheriff kijken Live Slavia Praag - Sheriff stream Slavia Praag - Sheriff Fox Sports Nabeschouwing Slavia Praag - Sheriff Uitslag Slavia Praag - Sheriff Statistieken Slavia Praag - Sheriff Champions League 2009/2010 Slavia Praag - Sheriff wedden Slavia Praag - Sheriff gokken Slavia Praag - Sheriff Unibet