Nabeschouwing Sporting CP - FC Twente (0-0) || Champions League 2009/2010

Woensdag 29 juli 2009 - 21:45 uur



In de Champions League 2009/2010 neemt Sporting CP het woensdag 29 juli 2009 om 21:45 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - FC Twente (0-0)

De Champions League 2009/2010 wedstrijd tussen Sporting CP en FC Twente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Boschker in de 24e minuut, waardoor FC Twente met een man minder kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - FC Twente
LIVE Sporting CP - FC Twente 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Rode kaart FC Twente Rode kaart voor S. Boschker FC Twente
27' Wissel FC Twente Wissel N. Mihaylov voor K. Perez FC Twente
49' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Miguel Veloso Sporting CP
57' Wissel Sporting CP Wissel Bruno Pereirinha voor Marco Caneira Sporting CP
61' Wissel FC Twente Wissel N. Rukavytsya voor B. Ruiz FC Twente
69' Wissel Sporting CP Wissel Yannick Djaló voor S. Vukcevic Sporting CP
74' Wissel FC Twente Wissel C. Tioté voor M. Stoch FC Twente
77' Wissel Sporting CP Wissel Fábio Rochemback voor Pedro Silva Sporting CP
87' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor B. NKufo FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - FC Twente
Opstellingen Sporting CP - FC Twente

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sporting CP - FC Twente

Sporting CP en FC Twente spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Sporting CP en FC Twente elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Sporting CP 0
Winst FC Twente 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Sporting CP - FC Twente Opstelling Sporting CP Opstelling FC Twente Live Sporting CP - FC Twente Live Sporting CP - FC Twente kijken Sporting CP - FC Twente kijken Live Sporting CP - FC Twente stream Sporting CP - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing Sporting CP - FC Twente Uitslag Sporting CP - FC Twente Statistieken Sporting CP - FC Twente Champions League 2009/2010 Sporting CP - FC Twente wedden Sporting CP - FC Twente gokken Sporting CP - FC Twente Unibet