Nabeschouwing Stuttgart - Barcelona (0-2) || Champions League 2007/2008

Dinsdag 2 oktober 2007 - 20:45 uur



In de Champions League 2007/2008 neemt Stuttgart het dinsdag 2 oktober 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona.

Via de Stuttgart - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Barcelona (0-2)

Het Champions League duel tussen Stuttgart en Barcelona is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 53e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van Puyol. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het FC Barcelona dat via L. Messi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Stuttgart - Barcelona
LIVE Stuttgart - Barcelona 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Wissel FC Barcelona Wissel Puyol voor R. Márquez FC Barcelona
41' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Messi FC Barcelona
53' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Puyol FC Barcelona
64' Wissel VfB Stuttgart Wissel C. Marica voor R. Osorio VfB Stuttgart
64' Wissel FC Barcelona Wissel Sylvinho voor Puyol FC Barcelona
67' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
76' Wissel VfB Stuttgart Wissel L. Magnin voor A. Farnerud VfB Stuttgart
76' Wissel VfB Stuttgart Wissel S. Meißner voor S. Khedira VfB Stuttgart
82' Wissel FC Barcelona Wissel Bojan voor Ronaldinho FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Barcelona
Opstellingen Stuttgart - Barcelona

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Stuttgart - Barcelona

Stuttgart en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Stuttgart en Barcelona elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Stuttgart 0
Winst Barcelona 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Stuttgart - Barcelona Opstelling Stuttgart Opstelling Barcelona Live Stuttgart - Barcelona Live Stuttgart - Barcelona kijken Stuttgart - Barcelona kijken Live Stuttgart - Barcelona stream Stuttgart - Barcelona Fox Sports Nabeschouwing Stuttgart - Barcelona Uitslag Stuttgart - Barcelona Statistieken Stuttgart - Barcelona Champions League 2007/2008 Stuttgart - Barcelona wedden Stuttgart - Barcelona gokken Stuttgart - Barcelona Unibet