Nabeschouwing Werder Bremen - Lazio (2-1) || Champions League 2007/2008

Woensdag 24 oktober 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Werder Bremen het woensdag 24 oktober 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lazio.

Via de Werder Bremen - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Lazio (2-1)

Het Champions League duel tussen Werder Bremen en Lazio is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Werder Bremen op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Sanogo. Helaas voor Werder Bremen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Werder Bremen dat via Hugo Almeida dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Manfredini dacht na 82 minuten te scoren voor Lazio, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Werder Bremen - Lazio
2
1
LIVE Werder Bremen - Lazio 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Lazio Gele kaart voor G. Pandev Lazio
28' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt B. Sanogo Werder Bremen
30' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor P. Pasanen Werder Bremen
46' Wissel Werder Bremen Wissel D. Tosic voor P. Pasanen Werder Bremen
51' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Mutarelli Lazio
51' Wissel Lazio Wissel S. Del Nero voor M. Meghni Lazio
54' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Hugo Almeida Werder Bremen
55' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Zauri Lazio
64' Wissel Werder Bremen Wissel M. Rosenberg voor B. Sanogo Werder Bremen
69' Wissel Lazio Wissel S. Makinwa voor G. Pandev Lazio
73' Wissel Werder Bremen Wissel L. Andreasen voor T. Borowski Werder Bremen
81' Wissel Lazio Wissel I. Tare voor T. Rocchi Lazio
82' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Manfredini Lazio
91' Gele kaart Lazio Gele kaart voor G. Mudingayi Lazio