Nabeschouwing Werder Bremen - Olympiakos Piraeus (1-3) || Champions League 2007/2008

Woensdag 3 oktober 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Werder Bremen het woensdag 3 oktober 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus.

Via de Werder Bremen - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Olympiakos Piraeus (1-3)

Het Champions League duel tussen Werder Bremen en Olympiakos Piraeus is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 32e minuut dacht Werder Bremen op voorsprong te komen via een doelpunt van Hugo Almeida. Helaas voor Werder Bremen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Olympiakos Piraeus dat via I. Stoltidis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Patsatzoglou dacht na 82 minuten te scoren voor Olympiakos Piraeus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde Olympiakos Piraeus via D. Kovacevic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Werder Bremen - Olympiakos Piraeus
1
3
LIVE Werder Bremen - Olympiakos Piraeus 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Julio Cesar Correa voor D. Domi Olympiakos Piraeus
32' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Hugo Almeida Werder Bremen
63' Wissel Werder Bremen Wissel T. Borowski voor C. Fritz Werder Bremen
71' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor C. Ledesma Olympiakos Piraeus
72' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt I. Stoltidis Olympiakos Piraeus
72' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel D. Kovacevic voor L. Galletti Olympiakos Piraeus
76' Wissel Werder Bremen Wissel B. Sanogo voor M. Rosenberg Werder Bremen
82' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt C. Patsatzoglou Olympiakos Piraeus
86' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Pantos voor V. Torosidis Olympiakos Piraeus
87' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt D. Kovacevic Olympiakos Piraeus
90' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor B. Sanogo Werder Bremen