Nabeschouwing Werder Bremen - Real Madrid (3-2) || Champions League 2007/2008

Woensdag 28 november 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Werder Bremen het woensdag 28 november 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid.

Via de Werder Bremen - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Real Madrid (3-2)

Het Champions League duel tussen Werder Bremen en Real Madrid is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Werder Bremen op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Rosenberg. Helaas voor Werder Bremen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Real Madrid dat via Robinho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Sanogo dacht na 40 minuten te scoren voor Werder Bremen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Werder Bremen via A. Hunt, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 71 minuten spelen wist Real Madrid via R. van Nistelrooy de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Werder Bremen - Real Madrid
3
2
LIVE Werder Bremen - Real Madrid 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rosenberg Werder Bremen
6' Wissel Werder Bremen Wissel D. Tosic voor C. Fritz Werder Bremen
11' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor A. Hunt Werder Bremen
14' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Robinho Real Madrid
40' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt B. Sanogo Werder Bremen
58' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt A. Hunt Werder Bremen
61' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Pepe Real Madrid
61' Wissel Real Madrid Wissel G. Higuaín voor F. Gago Real Madrid
71' Doelpunt Real Madrid Doelpunt R. van Nistelrooy Real Madrid
75' Wissel Real Madrid Wissel A. Robben voor Robinho Real Madrid
76' Wissel Werder Bremen Wissel M. Harnik voor A. Hunt Werder Bremen
80' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
87' Wissel Werder Bremen Wissel Carlos Alberto voor B. Sanogo Werder Bremen
88' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor M. Diarra Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Real Madrid
Opstellingen Werder Bremen - Real Madrid

Voorbeschouwing Werder Bremen - Real Madrid

Werder Bremen en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Werder Bremen en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 18 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Werder Bremen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Werder Bremen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.