Nabeschouwing WIT Georgia - Maribor (0-0) || Champions League 2009/2010

Woensdag 15 juli 2009 - 18:00 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt WIT Georgia het woensdag 15 juli 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Maribor.

Via de WIT Georgia - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing WIT Georgia - Maribor (0-0)

De Champions League 2009/2010 wedstrijd tussen WIT Georgia en Maribor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor I. Klimiashvili van WIT Georgia. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 83e minuut het veld moest verlaten. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken WIT Georgia - Maribor
LIVE WIT Georgia - Maribor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd WIT Georgia - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor L. Razmadze WIT Georgia
54' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Lunder Maribor
60' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor V. Kvaratskhelia WIT Georgia
63' Wissel WIT Georgia Wissel B. Zakradze voor J. Lipartia WIT Georgia
64' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor I. Klimiashvili WIT Georgia
68' Wissel WIT Georgia Wissel G. Beriashvili voor V. Kvaratskhelia WIT Georgia
70' Wissel Maribor Wissel D. Skolnik voor A. Mertelj Maribor
71' Wissel Maribor Wissel D. Bunderla voor D. Jelic Maribor
75' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor B. Zakradze WIT Georgia
83' Tweede gele kaart WIT Georgia Tweede gele kaart voor I. Klimiashvili WIT Georgia
83' Gele kaart Maribor Gele kaart voor D. Skolnik Maribor
92' Wissel WIT Georgia Wissel A. Kvelashvili voor G. Kakhelishvili WIT Georgia