Nabeschouwing Barnsley - Swansea City (0-1) || Championship 2020/2021

Maandag 17 mei 2021 - 21:15 uur

In de Championship 2020/2021 neemt Barnsley het maandag 17 mei 2021 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Swansea City (0-1)

Het Championship duel tussen Barnsley en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 0-1 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door A. Ayew, waarmee Swansea City met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Swansea City.

LIVE Barnsley - Swansea City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Swansea City Doelpunt A. Ayew met assist van K. Naughton Swansea City 0-1
46' Wissel Barnsley Wissel C. Morris voor D. Frieser Barnsley
52' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor A. Ayew Swansea City
69' Wissel Swansea City Wissel W. Routledge voor L. Cullen Swansea City
78' Wissel Barnsley Wissel J. Williams voor R. Palmer Barnsley
88' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor D. Dike Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Swansea City
Opstellingen Barnsley - Swansea City
De opstellingen van Barnsley en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.