Nabeschouwing Nottingham Forest - Preston North End (1-2) || Championship 2020/2021

Zaterdag 8 mei 2021 - 13:30 uur

In de Championship 2020/2021 neemt Nottingham Forest het zaterdag 8 mei 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Preston North End (1-2)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 1-2 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door J. Garner, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Preston North End kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Bayliss, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette L. Lindsay zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Preston North End de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Bond, waardoor Preston North End dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Nottingham Forest - Preston North End 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Garner met assist van F. Krovinovic Nottingham Forest 1-0
53' Doelpunt Preston North End Doelpunt T. Bayliss met assist van S. Sinclair Preston North End 1-1
53' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor B. Samba Nottingham Forest
63' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor R. Ledson Preston North End
67' Doelpunt Preston North End Doelpunt L. Lindsay met assist van C. Evans Preston North End 1-2
70' Wissel Preston North End Wissel B. Whiteman voor R. Ledson Preston North End
70' Wissel Preston North End Wissel T. Barkhuizen voor T. Bayliss Preston North End
74' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Mighten voor F. Krovinovic Nottingham Forest
82' Wissel Preston North End Wissel B. Potts voor S. Sinclair Preston North End
82' Wissel Nottingham Forest Wissel G. Murray voor L. Grabban Nottingham Forest
89' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor C. Evans Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Preston North End
Opstellingen Nottingham Forest - Preston North End
De opstellingen van Nottingham Forest en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.